Stort, litet, trekantigt, åttkantigt, för inbyggnad, vinklat, rumsavdelare, flera genomföringar, högt, lågt eller traditionellt. Möjligheterna är oändliga, bara fantasin sätter gränser!
Ett saltvattensakvarium är i sig självt en fantastiskt vacker och viktig del av inredningen i ett hem. Genom att anpassa utseende efter rummet och de önskemål som du har ökar det värdet. Det finns metoder för att dölja den tekniska utrustningen om man planerar för det när man bygger sitt akvarium.

Kom in till oss så hjälper vi dig i planeringen. Vi går igenom dina önskemål och kommer med idéer om hur en lösning skulle kunna se ut. Vi använder en svensk glasmästare som under årens lopp byggt många specialakvarium åt oss vilket garanterar att du får den kvalitet du kräver. Vi har naturligtvis också standardakvarium för saltvatten i olika storlekar och hjälper dig att välja rätt!

Vi bygger även sötvattensakvarium för offentliga miljöer inklusive en specialanpassad möbel. Med hjälp av samma proffesionella möbelsnickare kan vi bygga din möbel om du så önskar.